Een tijdbesparend concept.

Wie zijn wij

Vooral Rotterdams en onderdeel van IVA Groep! Gelegen op het mooiste plekje in Rotterdam, op de Boompjes, met uitzicht op de Maas.

Wat doen wij?

Al meer dan 35 jaar verzorgen wij de uitstraling en inrichting van bedrijven en organisaties. Wij zijn dé totaalleverancier voor al je kantoor en pand benodigdheden. Denk hierbij aan:

  • Kantoormachines;
  • Kantoormeubilair;
  • Duurzame oplossingen.

En nog veel meer. Je kunt dus bij ons terecht voor alles voor de inrichting van jouw kantoor.

Hoe doen we dit?

Vanzelfsprekend op z’n Rotterdams! Wij pakken het werk voor jou aan en zorgen altijd voor een passende oplossing. Hiermee ben jij ontzorgd en bespaar je tijd die je aan jouw corebusiness kunt besteden. We denken met jou mee en vertalen je wensen en behoeften in een oplossing. Uiteraard doen we dit altijd met een eerlijk advies en persoonlijke benadering.

Met wie doen we dit?

Met Rotterdammers. Als familiebedrijf weten we als geen ander dat tevreden medewerkers en loyale klanten de sleutels tot succes zijn. Onze medewerkers zijn goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door middel van scholing en zijn daarom echte experts in hun vak. Met onze persoonlijke benadering en collega’s met specifieke kennis, ontzorgen we jouw organisatie en helpen we het nog succesvoller te maken.

We nodigen je graag uit om op ons kantoor langs de maas verder kennis te maken met IVA OfficeDuurzaam!

Meer informatie ontvangen?

De IVA Groep merken